adatvédelmi tájékoztató 2018-05-24T22:45:14+00:00

A Widgestline Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Widgestline Kft.) tiszteletben tartja az Ön adatvédelemhez fűződő jogait és jogos érdekét, így a jelen tájékoztatóban leírjuk, hogy:

  • milyen típusú személyes adatokat gyűjtjük?
  • milyen céllal és jogalappal gyűjtjük a személyes adatokat?
  • a személyes adatok hol és milyen módon kerülnek felhasználásra?
  • kikkel és milyen okból osztjuk meg a személyes adatokat?
  • mit teszünk az adatok védelme érdekében?
  • hogyan kérheti a személyes adatai törlését?
  • hogyan kérheti a személyes adatai módosítását?
  • hogyan kérhet hozzáférést a személyes adataihoz?
  • hogyan vonhatja vissza az adatkezeléshez adott hozzájárulását?
  • hogyan tájékozódhat egyéb adatvédelemmel kapcsolatban felmerült kérdéseiről?
  • hova fordulhat, ha úgy véli, hogy adatvédelemmel összfüggő jogait megsértettük?
  • hol olvashat részletesebben az adatvédelemmel összefüggő jogairól?

A Widgestline Kft. tiszteletben tartja a megrendelői személyhez fűződő jogait; a megadott személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal és nemzetközi ajánlásokkal összhangban, a jelen adatkezelési tájékoztatóban meghatározottak szerint kezeli.

A jelen Adatvédelmi Tájékoztatót közzétevő és alkalmazó vállalkozás adatai:

Név (cégnév):  Widgetsline Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Rövidített cégnév: Widgetsline Kft.

Képviselő: Balog Péter ügyvezető

Székhely: 2225 Üllő, Május 1. utca 4.

Cégjegyzékszám:  13-09-168942

Nyilvántartja: Pest Megyei Törvényszék Cégbírósága

Adószám:  24866110-2-13

Telefonszám: +36 29 746 150

E-mail: info@wlshop.hu  / info@widgetsline.hu

Weblapok:  http://shop.widgetsline.huhttps://wlshop.hu/ és https://kijelzovedelem.hu

NAIH bejelentési szám: NAIH-81455/2014

Adatvédelmi tisztségviselő

Neve: Dr. Glázer Noémi

Címe: 2855 Bokod, Lajta utca 22.

Telefon: 06317816264

Weblap: www.adatvedelmis.eu (előkészületben…)

E-mail: drglazer@adatvedelmis.eu (előkészületben…)

NAIH bejelentés száma: ….

A Widgetsline Kft. Az alábbi adattípusokat gyűjti:

  1. Vállalati adatok (név, cím, kapcsolattartó személy neve, telefonszám, e-mail cím)
  2. Magánszemélyek kapcsolattartásra vonatkozó adatai (Vezeték- és keresztnév, Cím, Telefonszám, E-mail cím)
  3. A megrendelt termékekre vonatkozó adatok (termékek neve, ára, mennyisége)
  4. Regisztráció esetén felhasználónév, jelszó, egyéb fiókhozzáférési adatok
  5. Bankkártyás vagy online fizetés esetén banki adatok (utalás beérkezési ideje, utaló bankszámlaszáma, utalás összege, annak a számlatulajdonosnak a neve, akitől az összeg érkezett, amennyiben van, az utalás közleménye, vagy a partnerek közötti egyedi azonosító száma)
  6. Közösségi média (például facebook, instagram)
  7. YouTube csatorna
  8. A süti (cookie)-adatok

A Widgetsline Kft. az alábbiak alapján (cél, jogalap) gyűjti az adatait

Adat Cél Jogalap
Név (vezetéknév, keresztnév)
  • A megrendelt termék, a megrendelésben megadott címre történő kiküldéséhez szükséges.
  • Számlázási kötelezettség teljesítéséhez szükséges.
  • Szerződés teljesítése
  • Jogszabályi kötelezettség
Telefonszám
  • szerződéssel kapcsolatos kapcsolattartás
  • kiszálítással összefüggő kapcsolattartás (hogy telefonon is értesíteni tudják a szállításról, és pontos időpontot egyeztethessenek a szállító partnerek)
  • Szerződés teljesítése (szállítás)
E-mail
  • Megrendelt termékkel kapcsolatos információcsere és levelezés
  • regisztráció esetén további kapcsolattartás
  • hírlevél esetén a hírlevelek megküldése
  • előzetesen kért reklámüzenet esetén az akciókról és egyéb reklám célú üzenetekről történő tájékoztató anyagok megküldése
  • kiszálítással összefüggő kapcsolattartás (hogy e-mailben is értesíteni tudják a szállításról, és lehetőséget biztosítsanak a csomagküldemény megrendelő általi nyomon követéséhez a szállító partnerek)
  • Szerződés teljesítése (szállítás és panaszkezelés)
  • Hozzájárulás
  • Hozzájárulás
Cím
  • számla kiállítása
  • kérés esetén számla postai úton történő megküldése
  • szerződéssel kapcsolatos kapcsolattartás kiszálítással összefüggő kapcsolattartás (hogy a csomagot át tudják adni Önnek a szállító partnerek)
  • Jogszabályi közelezettség
  • Szerződés teljesítése
Banki adatok
  • Szerződés teljesítése
  • Jogszabályi kötelezettség (utalásos számla kiállítása)
Termék adatok
  • a megrendelt termék(ek) neve és leírása, ára, a megrendelés teljes költsége beleértve  szállítási díjat, a termék átvételének vagy megküldésének módja, helye, ideje
Facebook oldal követőinek, kedvelőinek Facebook profil és nyilvános adatai, a bejegyzéskedvelés ténye.
  • a Widgetsline termékeinek népszerűsítése
  • egyedi ajánlatok kihirdetése
  • termékekre és egyéb kapcsolódó témakörökre vonatkozó érdekességek közzététele
  • a Widgetsline Kft. weboldalainak népszerűsítése
  • reklám és hírlevél üzenetek célba juttatása konverzió követéssel és képpontokkalkonverzió követéssel és képpontokkal
  • Hozzájárulás
YouTube csatornára feltöltött videók kedvelői, a videókra feliratkozók neve és a YouTube rendszerébe regisztrált YouTube profilja
  • a Widgetsline termékeinek népszerűsítése
  • egyedi ajánlatok kihirdetése
  • termékekre és egyéb kapcsolódó témakörökre vonatkozó érdekességek közzététele
  • a Widgetsline Kft. weboldalainak népszerűsítése
  • Hozzájárulás
Google+ közösségi oldal a google rendszerébe regisztráltak neve és a google rendszerébe regisztrált személyek google profilja
  • a Widgetsline termékeinek népszerűsítése
  • egyedi ajánlatok kihirdetése
  • termékekre és egyéb kapcsolódó témakörökre vonatkozó érdekességek közzététele
  • a Widgetsline Kft. weboldalainak népszerűsítése
  • Hozzájárulás
Regisztráció esetén a regisztrációs kódja
  • a regisztráció során a fiókjához történő hozzáférés biztonságának és titkosságának megőrzése
  • Hozzájárulás
IP cím
  • a Widgetsline Kft. weblapjainak tűzfalvédelme- egyéb IP cím bekérés esetén
  • jogos érdek
  • Hozzájárulás
Cookie (süti) adatok
  • a Widgetsline Kft. weblapjainak tűzfalvédelme
  • személyre szabott reklámok megjelenítése
  • a Widgetsline Kft. weblapjai használatának biztosítása (például űrlapok kitöltése) érdekében
  • a Widgetsline Kft. weblapjai élvezhetőbbé tétele és fejlesztése érdekében
  • jogos érdek
  • hozzájárulás
  • szerződés teljesítése
  • hozzájárulás

A jogos érdek mérlegelése

Hol hivatkozunk erre? Kinek az érdekében hivatkozunk erre? Mi az Ön érdeke (alapvető joga?) A két érdek súlyozása
Jogos érdek: a Widgetsline Kft. jogvita esetén, illetőleg hatósági eljárásokban jogosult az érdekeit és érveit megvédeni, e célból a kezelt adatokat felhasználhatja. Amennyiben Önnek a Widgetsline Kft.-vel jogvitája keletkezne, úgy a Widgetsline Kft. jogosult az Ön adatait (beleértve valamennyi papír alapú és elektronikus levelezést) jogi képviselőjének (ügyvédjének) is továbbítani. Widgestline Kft. Adatai titkossága A Widgetsline Kft. bírósági és hatósági eljárások során köteles és jogosult adatokat kiadni az erre igazoltan felhatalmazott személyeknek. Tekintettel arra, hogy az adatok továbbra sem kerülnek nyilvánosságra (bizalmasan és jogszabályilag szigorúan szabályozva) kerülnek felhasználásra, az Ön jogos érdekét csekély mértékben veszélyezteti.
IP cím Widgetsline Kft. weblapjainak, továbbá a Widgetsline Kft. weblapjainak felhasználói, illetőleg megrendelői adatainak védelme Adatai titkossága A Widgetsline Kft. az Ön és valamennyi felhasználója személyes adatait kiemelt biztonságú tűzfallal védi, melynek érdekében (a tűzfal) az Ön IP címét érzékeli. Az IP cím érzékelése nélkül a tűzfal nem tudná az adatbiztonsági szerepét betölteni, és a Widgetsline Kft. által kezelt adatok adatbiztonsága jelentős támadásnak és jogosulatlan megismerésnek lenne kitéve. A nagy arányú adatvesztés és adatszivárgás elkerülése lényegesebb, mint az IP címének titkossága.
Cookie (süti) adatok Widgetsline Kft. weblapjainak, továbbá a Widgetsline Kft. weblapjainak felhasználói, illetőleg megrendelői adatainak védelme (tűzfal) Adatai titkossága A Widgetsline Kft. az Ön és valamennyi felhasználója személyes adatait kiemelt biztonságú tűzfallal védi, melynek érdekében az Ön az Ön gépén sütit (cookie) helyez el. A süti (cookie) elhelyezése nélkül a tűzfal nem tudná az adatbiztonsági szerepét betölteni, és a Widgetsline Kft. által kezelt adatok adatbiztonsága jelentős támadásnak és jogosulatlan megismerésnek lenne kitéve. A nagy arányú adatvesztés és adatszivárgás elkerülése lényegesebb, mint az IP címének titkossága.

A Widgetsline Kft. az alábbiak szerint használja fel az adatait

  • Termék megrendelés felvétele, futár részére történő átadása vagy személyes átadása, fizetési lehetőség biztosítása, csomagfeladás esetén megérkezés nyomon követése.
  • Termék reklamációk és panaszok kezelése és ügyintézése.
  • Hozzájárulás esetén elektronikus és postai úton megküldött levélben hírlevél és marketing üzenet, valamint kedvezménykuponok megküldése.
  • Ügyfélszolgálat biztosítása.
  • Tájékoztatás adatvédelmi incidens esetére.
  • Facebookon posztok, érdekességek, reklámüzenetek posztolása, kedvelési lehetőség biztosítása.
  • YouTube csatornán videók feltöltése.

A Widgetsline Kft. adattovábbítása/partnerei:

Adat Címzett (név szerint) Címzettek kategóriái és kategória okai
Név:
Email-cím
Telefonszám:
Cím:
Megrendelt termékért és a szállításért fizetendő összeg (utánvételes fizetés esetén)
Futárszolgálat Adatfeldolgozó (a megrendelt termék kiszállítása, a csomag nyomonkövetésének biztosítása)
Név:
Email-cím
Telefonszám:
Cím:
Megrendelt termékért és a szállításért fizetendő összeg (utánvételes fizetés esetén)
Magyar Posta Zártkörűen Működő Részvénytársaság
Rövidített elnevezés: Magyar Posta Zrt.
Székhelye: Budapest, 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.
 Cégjegyzékszáma: 01-10-042463
Adószáma: 10901232-2-44
Telefon: 06 40 46 46 46
Adatfeldolgozó (a megrendelt termék kiszállítása, a csomag nyomonkövetésének biztosítása)
Név
Adóaszám
Cím
Vásárlás összege
Megrendelt termék adatai, mennyisége  
Csernai Jánosné könyvelő Kizárólag adatfeldolgozói tevékenységgel ellátott könyvelési feladatok, a vállalkozó könyveléssel összefüggő jogszabályi feladatainak teljesítése érdekében.
A Widgetsline Kft. weblapjának tartalmai ViaCom Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Rövidített elnevezés: ViaCom Informatikai Kft.
 Székhelye: 2225 Üllő, Gyár utca 8.
 Cégjegyzékszáma: 13-09-109794
Adószáma: 13810359-2-13
Képviseli: Váradi László, Ügyvezető (önálló cégjegyzésre jogosult) és Hidasi József, Ügyvezető (önálló cégjegyzésre jogosult)
E-mail cím: info@viacomkft.hu
Telefonszám: +36 1 348 5000 Fax.: +36 1 348 5009 
A ViaCom Kft. a Widgetsline Kft. Webes tárhelyét biztosítja, a webes tartalmat nem figyeli, és nem módosítja (kivéve ha a Hatóság vagy Bíróság jogerősen erre kötelezi), kizárólag a Widgetsline Kft. Weblapjának elhelyezéséhez biztosít tárhelyet.
A Widgetsline Kft. weblapjai EZIT Kft.
székhely: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.; cégjegyzékszám: 01-09-968191; adószám: 23493474-2-41; nyilvántartó hatóság: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság
Az EZIT Kft. a Widgetsline Kft. Webes tárhelyét biztosítja, a webes tartalmat nem figyeli, és nem módosítja (kivéve ha a Hatóság vagy Bíróság jogerősen erre kötelezi), kizárólag a Widgetsline Kft. Weblapjának elhelyezéséhez biztosít tárhelyet.
Név
Bankszámlaszám
Szerződéssel összefüggésben indított utalás vagy bankkártyás fizetés adatai
CIB Bank Zrt. (székhelye: 1027 Budapest, Medve u. 4–14.; cégjegyzékszáma: Cg. 01-10-041004; adószáma: 10136915-4-44) A Widgetsline Kft. számlavezető bankja, a megrendelt termék ellenértéke online fizetés vagy banki átutalásos fizetés esetén a Widgetsline Kft. bankszámláján kerül jóváírásra. A CIB Bank Zrt. a vonatkozó hazai jogszabályok, így különösen a pénzintézetekre vonatkozó szigorú előírásoknak megfelelően végzi a tevékenységét, bele értve ebbe az adatkezelést is.
Adatvédelmi tájékoztatója
Valamennyi, a Widgetsline Kft. által kezelt adat Gigant Hungary Kft. (székhelye: 2234. Maglód, Bajcsy-Zsilinszky utca 57.; cégjegyzékszáma: 13-09-193032; adószáma: 14672172-2-42) állandó megbízott partner (marketing és weblapfejlesztés) Az állandó megbízott a Widgetsline Kft-vel adatvédelmi és titoktartási kiegészítéssel rendelkező szerződés alapján végzi a tevékenységét
A Widgetsline Kft. weblapján kezelt adatok. Járóka Máté informatikai szakértő A szakértő az informatikai rendszer védelmének keretében szaktanácsadási tevékenységet végez, így a személyes adatait nem célja és feladata kezelni, adatfeldolgozói tevékenységéből adódóan azonban ráláthat a személyes adatokra. A szakértő a a Widgetsline Kft-vel adatvédelmi és titoktartási kiegészítéssel rendelkező szerződés alapján végzi a tevékenységét.
Internetes és telefonos adatok DIGI Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
( Internet és telefon szolgáltató)
Adatvédelmi szabályzat
A DIGI Kft. a Widgetsline Kft. Vezetékes telefon és internet szolgáltatója, kizárólag adatfeldolgozó tevékenységet végez, fő célja az internet és a telefon szolgáltatás Widgetsline Kft. 

Adatok tárolásának időtartama

Kezdete Vége
a) Regisztárció nélkül vásárlók adatai 
A megrendelés kitöltésének és beküldésének napja
Teljesítés előtt beküldött megrendelések kifizetés hiányában 2 (két) hétig kerülnek tárolásra, a teljesítés elmaradása esetén  véglegesen és visszavonhatatlanul törölve lesznek.
A megrendelőlap adatai a szerződés teljesítése (azaz a termék átvétele, illetőleg a vételár megfizetése teljesülése) után: név, cím, banki fizetés esetén a banki adatok, kiállított számla
Szerződés teljesítésekor (lezárásakor) töröljük az e-mail címet, illetőleg a telefonszámot. A banki adatok tekintetében a Widgestline Kft. Számlavezető bankjánál, a CIB Bank Zrt.-nél tájékozódhat.
Legfeljebb 6 (hat) év (igényérvényesítési jog lehetősége és jogszabályi őrzési kötelezettség teljesítésésének végső időpontja)
b) Regisztráló felhasználók adatai
Az adatkezelés kezdete a regisztráció napja
Regisztrált felhasználóink adatait addig kezeljük, ameddig az adatok kezelésének abbahagyását nem kéri. Amennyiben meg kívánja szüntetni a regisztrációját, azt a Widgestline Kft. elérhetőségeinek valamelyikén megteheti
c) Hírlevélre feliratkozók és elektronikus reklám üzenetet kérők adatai
Adatkezelés kezdete az a nap, amikor hírlevelet vagy elektronikus reklámüzenetet kért.
Addig kap hírlevelet, vagy reklámüzenetet, ameddig a hozzájárulását vissza nem vonja. Ezt a valamennyi általunk küldött leiratkozási linkre kattintva bármikor díjmentesen, könnyen és azonnal megteheti. A leiratkozással a továbbiakban hírlevelet vagy reklámüzenetet nem kap tőlünk, a levelezési listánkból az adatait törtöljük.
d) A Widgetsline facebook oldalán kezelt személyes adatok
Adatkezelés kezdete az a nap, amikor Ön
– a bejegyzésünket kedveli
– az oldalunkat kedveli
– az oldalunkat követni kezdi.
e) A Widgetsline YouTube csatornáján kezelt személyes adatok
Az adatkezelés kezdete az a nap, amikor Ön a YouTube rendszerében a Widgetsline Kft. csatornáját követni kezdi, vagy hozzászólást ír valamely feltöltött videónkhoz.
Az Ön által a Widgetsline Kft. részére küldött elektronikus levél, illetőleg a Widgetsline Kft. által az Ön részére küldött válaszlevél szöveges, képi vagy egyéb tartalma.
Adatkezelés kezdete az elektronikus levél beérkezésének napja.
Vásárlással kapcsolatos tartalom: Legfeljebb 6 (hat) év
(igényérvényesítési jog lehetősége és jogszabályi őrzési kötelezettség teljesítésésének végső időpontja)
Egyéb tartalom: 2 (kettő) hét, amennyiben a levelezés tartlamilag nem újabb vásárlásra irányul 
Facebook
– Oldal/bejegyzés kedvelés és egyéb, a facebook által kínált reakciógomb használata esetén az reakció  időpontja
– facebook levelezés (messenger) esetén a levél beérkezésének időpontja
– az oldal/bejegyzés nyilvános elérésének időtartama, ezen túl a Facebook adatkezelési tájékoztatójában foglaltak az irányadóak
Vásárlással kapcsolatos tartalom: Legfeljebb 6 (hat) év
(igényérvényesítési jog lehetősége és jogszabályi őrzési kötelezettség teljesítésésének végső időpontja)
Egyéb tartalom: 2 (kettő) hét, amennyiben a levelezés tartlamilag nem újabb vásárlásra irányul 
Instagram
– Oldal/bejegyzés reakció esetén az oldal/bejegyzés kedvelésének időpontja
– az oldal/bejegyzés nyilvános elérésének időtartama, ezen túl az Instagram adatkezelési tájékoztatójában foglaltak az irányadóak

Amennyiben a Widgetsline Kft. valamely partnerétől (különösen de nem kizárólagosan: argep.hu, eMAG.hu, arukereso.hu, olcsobbat.hu) szerezte az Ön adatait, úgy a hozzájárulása beszerzése,vagy egyéb okból történő adatgyűjtés és továbbítás esetén a jogalap megteremtése annak a partnernek a feladata, aki az Ön adatait felénk továbbította. Az adatai beérkezését követően az adatait a Widgetsline Kft. a jelen tájékozatóban foglaltaknak megfelelően kezeli.

Az Ön jogai

Tájékoztatás kérése

Az Ön kérésére a Widgetsline Kft.  tájékoztatást ad az Önre vonatkozó és a Widgetsline Kft. által kezelt, illetve a Widgetsline Kft. vagy a Widgetsline Kft. által megbízott adatfeldolgozó által feldolgozott adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, az adatvédelmi incidens körülményeiről, hatásairól és az elhárítására megtett intézkedésekről, továbbá – az érintett személyes adatainak továbbítása esetén – az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről. A tájékoztatásra irányuló feladatait a Widgetsline Kft. az Ön kérésének kézhezvételéről számított 14 (tizennégy) napon belül teljesíti.

Tájékoztatás kérése az alábbi módokon lehetséges:

Elektronikus levél formájában vállalkozó elektronikus levelezési címére írt levéllel:
 info@wlshop.hu  / info@widgetsline.hu
Papír alapú levélben és személyesen a Widgestline Kft. székhelyére:
2225 Üllő, Pesti út 68.
Telefonon az alábbi számon: +36 29 746 150

Az adatvédelmi tisztségviselő neve/elérhetősége:

Név: Dr. Glázer Noémi
Cím: 2855 Bokod, Lajta utca 22.
Telefon: 06317816264
E-mail: drglazer@adatvedelmis.eu
Weblap: www.adatvedelmis.eu

Helyesbítés

Amennyiben Ön vagy a Widgetsline Kft. észleli, hogy az általa kezelt személyes adata pontatlan, hibás vagy egyéb okból nem megfelelő, akár az Ön kérésére, akár a Widgetsline Kft. saját intézkedése folytán a Widgetsline Kft. a hiányos/hibás adatokat pontosítja.
Törlés
Bármikor kérheti személyes adatai végleges és helyreállíthatatlan törlését akkor, ha az adatait az Ön hozzájárulása alapján kezeli a Widgetsline Kft. A Widgetsline Kft. vagy az Ön jogos érdeke, továbbá a kötelező jogszabályi tárolási és őrzési kötelezettségek teljesítése érdekében történő adatkezelés esetén a Widgetsline Kft.  nem tudja az Ön adatait törölni.
A Widgestline Kft. az adatkezelés céljának megszűnésével egy időben a személyes adatot törli. Szinén törli a Widgestline Kft. az adatot, ha bebizonyosodik, hogy az adatok kezelése valamely okból jogellenes, illetőleg akkor is ha annak törlését hatóság, vagy bíróság jogerősen elrendeli.

Zárolás

Ön bármikor kérheti, hogy az Ön által a Widgestline Kft. részére megadott adatok egyes részei, illetőleg valamennyi adat tekintetében az adatfeldolgozás korlátozva legyen.
A Widgestline Kft. az adattörlésre irányuló kérelme esetén nem törli, hanem zárolja az adatot akkor, ha az adattörlés az Ön jogos érdekét sértené. A zárolt adatokat a Widgestline Kft. csak addig kezeli, ameddig a zárolásra okot adó cél fenn áll, azt követően a zárolt adatok is törlésre kerülnek.

Hozzájárulás visszavonása

Önnek bármikor joga van arra, hogy a személyes adatai kezeléséhez adott hozzájárulását  korlátozás és indokolás nélkül visszavonja.
A hozzájárulása hírlevél és elektronikus reklámüzenet esetén a valamennyi önnek küldött hírlevelünkben és elektronikus reklámüzenetünkben megtalálható leiratkozási link segítségével egyszerűen és gyorsan visszavonható.
Regisztráció esetén a regisztrált fiókjában a “Visszavonom a hozzájárulásomat” menüpontra kattintva, a visszavonást felhasználói kódjával történő ismételt megadásával is megteheti. Ebben az esetben a felhasználói fiókját töröljük.
A hozzájárulás visszavonását továbbá az alábbiak szerint is megteheti:
Elektronikus levél formájában vállalkozó elektronikus levelezési címére írt levéllel:
 info@wlshop.hu  / info@widgetsline.hu
Papír alapú levélben és személyesen a Widgestline Kft. székhelyére:
2225 Üllő, Pesti út 68.
Telefonon az alábbi számon: +36 29 746 150

Hozzáférés az általunk kezelt adataihoz
Ön bármikor jogosult a Widgestline Kft. által kezelt adataihoz hozzáférni, azokkal rendelkezni.
Amennyiben Ön a Widgestline Kft. valamely oldalán regisztrált felhasználó, úgy a regisztrációs felületre történő egyedi kódjával történő bejelentkezését követően az adtait közvetlenül módosíthatja.
Egyéb (különösen papír alapú) adatkezelések esetén a hozzáférési jogának gyakorlását az alábbi elérhetőségek segítségével gyakorolhatja:
Elektronikus levél formájában vállalkozó elektronikus levelezési címére írt levéllel:
 info@wlshop.hu  / info@widgetsline.hu
Papír alapú levélben és személyesen a Widgestline Kft. székhelyére:
2225 Üllő, Pesti út 68.
Telefonon az alábbi számon: +36 29 746 150
Az adatai kikérése vagy módosítása során- amennyiben a Widgestline Kft. részéről a kérelmező vagy módosító személyét illetően kétség merülne fel- az Ön adatai biztonsága, és az adatainak védelme érdekében a Widgestline Kft. jogosult meggyőződni arról, hogy az adatok kikérése vagy módosítása ténylegesen az Ön döntése. E célból a Widgestline Kft. jogosult Önt egy vagy több elérhetőségén is megkeresni.

Adatai hordozhatósága

Önnek joga van ahhoz, hogy a Widgestline Kft. által kezelt adatait kikérje, illetőleg- amennyiben ez technikailag is megvalósítható- az adatai harmadik fél (esetleg másik webshop) részére történő átadását kérje. Az adatait ebben az esetben- amennyiben az technikailag megoldható- a Widgestline Kft. a kérésének megfelelően akár interneten keresztül továbbítva, akár optikai adathordozóra kiírva biztosítja Ön, vagy az Ön által megjelölt harmadik személy részére.
Az adatai hordozhatósága jogát kizárólag akkor tudjuk biztosítani, ha az Ön adatai a jelen Tájékoztatóban foglaltak szerint még nem kerültek törlésre. Törölt adatok hordozhatóságát biztosítani nem tudjuk.
Az adatai hordozhatóság keretében történő kikérése során- amennyiben a Widgestline Kft. részéről a kérelmező személyét illetően kétség merülne fel- az Ön adatai biztonsága, és az adatainak védelme érdekében a Widgestline Kft. jogosult meggyőződni arról, hogy az adatok kikérése ténylegesen az Ön döntése. E célból a Widgestline Kft. jogosult Önt egy vagy több elérhetőségén is megkeresni.
Az adatai hordozhatóságát az alábbi elérhetőségek segítségével gyakorolhatja:
Elektronikus levél formájában vállalkozó elektronikus levelezési címére írt levéllel:
 info@wlshop.hu  / info@widgetsline.hu
Papír alapú levélben és személyesen a Widgestline Kft. székhelyére:
2225 Üllő, Pesti út 68.
Telefonon az alábbi számon: +36 29 746 150

A Hatósághoz történő panasz benyújtásának joga

Ön az adatkezeléssel kapcsolatos panaszát jogosult a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság részére benyújtani.
Weblap: https://naih.hu/
Panaszbejelentés online: https://naih.hu/online-uegyinditas.html
Panaszbejelentés levélben: 1125 Budapest, Erzsébet fasor 22/c

Bírósághoz fordulás joga

Ön az adatkezeléssel összefüggésben jogosult bírósághoz fordulni. A perre a Törvényszék illetékes, Ön választása szerint a Widgestline Kft.-vel szembeni keresetlevelét az Ön lakóhelye szerinti bíróság részére is benyújthatja. A kérelmét a bíróság soron kívüli eljárásban bírálja el.
Az adat forrása:
Az Ön személyes adtait a Widgestline Kft. részére
– a Megrendelőlapot kitöltő személy,
– a Widgestline Kft. Valamely weblapján a regisztrációs adatlapot kitöltő személy,
– az Ön YouTube, Facebook, Instagram oldalán keresztül érkező személy.
– továbbá partnerként az olcsobbat.hu, az eMAG.hu, argep.hu, illetőleg az arukereso.hu
szolgáltatja.
Amennyiben a Megrendelés vagy egyéb személyes adat valamely okból (különösen- de nem kizárólagosan- a fiókjai biztonsági problémai, vagy a más adatkezelők által nyújtott védelem hiányossága vagy hibája miatt) nem Öntől érkezett, a Widgestline Kft. ennek észlelése esetén, illetőleg ha Ön jelzi ezt, akkor a kérelmére azonnal törli a jogszerűtlenül a Widgestline Kft. részére átadott valamennyi személyes adatot, kivéve ha az adatok kezelése az Ön, a Widgestline Kft. vagy más személy jogos érdekéből, jogszabályi kötelezettség okán, vagy az Ön vagy más személy létfontosságú érdekekéből szükséges.

Adatbiztonság

A Widgestline Kft. minden tőle elvárható módon és rendelkezésére álló technikai eszközzel igyekszik az adatok biztonságát garantálni, ennek érdekében minden szükséges lépést megtesz, ennek körében az adatokhoz való hozzáférést szigorúan korlátozza. A Widgestline Kft. gondoskodik az átadott személyes adatok biztonságáról és mindent megtesz azok megváltoztatásának, jogosulatlan hozzáférésének, nyilvánosságra hozatalának, törlésének, sérülésének és megsemmisülésének megakadályozása és felderítése érdekében. A Widgestline Kft. biztosítja Önt, hogy adatai a jelen tájékoztatóban foglaltakon túl semmilyen más célra nem kerülnek felhasználásra.

Egyéb rendelkezések

A Widgestline Kft. értesíti Önt arról, ha a jelen Adatvédelmi tájékoztató valamely tartalmi eleme megváltozik, bővül. E körben ismételten eljuttatja Önnek a teljes tájékoztató elérhetőségét biztosító adatokat.
Adatvédelemmel kapcsolatos további hasznos oldalak, információk:
Adatvédelmi Hatóság honlapja (adatvédelmi jogai, gyakorlatok, állásfoglalások, bejelentések és egyéb tájékoztatás):
http://naih.hu/
Az Európai Adatvédelmi Testület internetes elérhetősége (adatvédelmi jogai, gyakorlatok, állásfoglalások, és egyéb tájékoztatás):
http://ec.europa.eu/newsroom/article29/news.cfm?item_type=1358
A Nemzeti Hírközlési és Média Hatóság elérhetősége (reklámokkal, hírlevelekkel, elektronikus reklámmal, elektronikus kereskedelemmel kapcsolatos tájékoztatás és állásfoglalások, egyéb szakmai anyagok):
http://nmhh.hu/
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság tájékoztatésa az elektronikus kereskedelemmel kapcsolatosan:
http://fogyasztovedelem.kormany.hu/node/2704